• Schuif en harmonicapuien 1

SCHUIF- EN HARMONICAPUIEN

Schuif- en harmonicapuien zijn buitengewoon handig, omdat ze bijna geen ruimte nodig hebben bij het openen. U kunt kiezen voor een schuif- of harmonicapui in vele vormen en maten. De indeling rondom uw schuif- of harmonicapui vormt dan geen enkele belemmering. Het zorgt voor een mooiere verbinding tussen binnen en buiten, een moderne uitstraling, meer licht, meer ruimte en een mooier uitzicht. Het maakt uw woonkamer letterlijk en figuurlijk groter. En een schuif- of harmonicapui zorgen voor een hogere waarde van uw huis. Ook hier is de keuze groot: wij hebben vele hoge kwaliteit kunststof, staal en aluminium varianten. En u kunt gewoon schuiven, hefschuiven of kiepschuiven.

WELK SOORT MATERIAAL WILT U?

 • Alexander de Maar Alexander de Maar

  Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

  Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN
 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN
 • Genevieve Wehry Genevieve Wehry

  Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden! Bovendien heb ik sinds de nieuwe kozijnen en een nieuwe CV voor het eerst in jaren een echt warm huis.

  Genevieve Wehry, Smidswater Den Haag


  ERVARINGEN