• Schuif en harmonicapuien 1

SCHUIF- EN HARMONICAPUIEN

Schuif- en harmonicapuien zijn buitengewoon handig, omdat ze bijna geen ruimte nodig hebben bij het openen. U kunt kiezen voor een schuif- of harmonicapui in vele vormen en maten. De indeling rondom uw schuif- of harmonicapui vormt dan geen enkele belemmering. Het zorgt voor een mooiere verbinding tussen binnen en buiten, een moderne uitstraling, meer licht, meer ruimte en een mooier uitzicht. Het maakt uw woonkamer letterlijk en figuurlijk groter. En een schuif- of harmonicapui zorgen voor een hogere waarde van uw huis. Ook hier is de keuze groot: wij hebben vele hoge kwaliteit kunststof, staal en aluminium varianten. En u kunt gewoon schuiven, hefschuiven of kiepschuiven.

WELK SOORT MATERIAAL WILT U?

 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • R Steensma R Steensma

  “Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn: - de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen geheel bij deze huizen (dertiger jaren, vorige eeuw). Het is een reuzeverschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie. - de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd. Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We zeggen het voort!"


  ERVARINGEN
 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN
 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN
 • Alexander de Maar Alexander de Maar

  Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

  Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


  ERVARINGEN