• FOTOBOVENAAN Decovitra Foto 4 Demensen IMG 8869
1 offerte bespreken

Offerte bespreken

2 Inmeten

Inmeten

3 vervoer

Vervoer

4 plaatsen

Plaatsen

Stap 1 - Offerte bespreken

Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat u mogelijk wilt vernieuwen. Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt.

Stap 2 - Inmeten

Nadat u akkoord heeft gegeven, start een proces van inmeten, werk- en ordervoorbereiding, voor- en nacalculatie. Zo komt kort na het verlenen van de opdracht o.a. John Willemsen bij u langs om alles exact op te meten en nog een keer te bespreken. Op basis hiervan wordt er een definitieve offerte naar u verzonden, waarin de definitieve tekeningen en afspraken staan vermeld. Na uw akkoord starten wij met het bestellen van de materialen en geven wij u een voorlopige planning van wanneer de montage zal plaatsvinden. Een korte doorlooptijd is voor Decovitra zeer van belang en steven we ook naar! Het heeft een doorlooptijd van ongeveer 6-8 weken na uw akkoord. Zodra wij weten wanneer het klaar is, wordt er met u een afspraak gemaakt voor de montage.

Stap 3 en 4 - Vevoer en plaatsen

Onze monteurs nemen het dan over; zij zijn uw contactpersoon tijdens de werkzaamheden. Ze beseffen terdege dat hun werk niet alleen de laatste maar ook voor u de belangrijkste schakel is. Zo nemen ze afdekmaterialen mee om de vloer te beschermen, voor het einde van de werkdag zorgen ze dat het weer wind- en waterdicht en veilig is. Ook zullen ze hun best doen om alles netjes achter te laten.

Bij de eindoplevering komt John Willemsen langs om alles met u door te lopen! Alleen als beide partijen akkoord zijn met de oplevering, wordt er garantie afgegeven.

 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • R Steensma R Steensma

  “Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn: - de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen geheel bij deze huizen (dertiger jaren, vorige eeuw). Het is een reuzeverschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie. - de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd. Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We zeggen het voort!"


  ERVARINGEN
 • Alexander de Maar Alexander de Maar

  Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

  Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


  ERVARINGEN
 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN