• top photo almunium

ALUMINIUM

Ga voor maximum met aluminium! Al vele mensen gingen u voor. Aluminium is een materiaal dat heel vaak wordt ingezet bij prachtig ontworpen gebouwen. Velen laten staal vervangen door aluminium steellook. Of zij laten aan de achterzijde van hun woning een mooie aluminium schuif -of harmonicapui plaatsen; dat zorgt voor een strakke uitstraling met veel lichtinval. Bij ons is het verkrijgbaar in honderden kleuren!
En waarom is aluminium dan zo gewild? Op de eerste plaats is het natuurlijk, krachtig en onderhoudsvrij materiaal. Aluminium krimpt niet, vervormt niet, scheurt niet, rot niet en roest niet. Bovendien is het 100 procent recyclebaar en heeft een hoge isolatiewaarde. En het gaat tientallen jaren mee. Vandaar ook dat de garantiebepalingen uitermate soepel zijn!

 • Aluminium raamkozijnen op maat gemaakt, waardoor
 • Tweekleurig aluminium steellook kozijnen met sprossen.
 • Mooie aluminium steellookkozijnen waar de handgrepen
 • Aluminium schuifpui met een groot glasoppervlak

WELK SOORT MATERIAAL WILT U?

 • R Steensma R Steensma

  “Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn: - de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen geheel bij deze huizen (dertiger jaren, vorige eeuw). Het is een reuzeverschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie. - de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd. Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We zeggen het voort!"


  ERVARINGEN
 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN
 • Alexander de Maar Alexander de Maar

  Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

  Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Genevieve Wehry Genevieve Wehry

  Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden! Bovendien heb ik sinds de nieuwe kozijnen en een nieuwe CV voor het eerst in jaren een echt warm huis.

  Genevieve Wehry, Smidswater Den Haag


  ERVARINGEN