• top photo staal

STAAL

Slank, slanker, staal! Het klinkt misschien opmerkelijk, want staal is robuust en authentiek. Ideaal voor zowel moderne gebouwen als voor de renovatie van oudere panden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jonge monumenten en industrieel erfgoed. Het materiaal is zo in trek omdat het duurzaam is en een unieke uitstraling heeft. Maar er is dus meer. Voor een strak en nóg slanker uiterlijk kiest u voor staal. Sinds kort zijn deze kozijnen ook goed geïsoleerd door de thermisch onderbroken profielen. De mogelijkheden van staal zijn zonder overdrijving eindeloos. En met de voor zowel binnen als buiten bijpassende slanke stalen scharnieren en hendels maakt u het helemaal af. Voor binnen hebben we mooie stalen scharnierdeuren, schuifdeuren, taatsdeuren en vaste panelen. Wij werken daarvoor samen met het toonaangevende Steel-Up® design. Steel-Up design levert standaard maten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 • Een binnenplaats met mooie zwarte stalen raamkozijnen.
 • Dubbele taatsdeuren die zorgen voor een
 • Een tuinhuis met stalen deuren, wat

WELK SOORT MATERIAAL WILT U?

 • Genevieve Wehry Genevieve Wehry

  Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden! Bovendien heb ik sinds de nieuwe kozijnen en een nieuwe CV voor het eerst in jaren een echt warm huis.

  Genevieve Wehry, Smidswater Den Haag


  ERVARINGEN
 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN
 • R Steensma R Steensma

  “Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn: - de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen geheel bij deze huizen (dertiger jaren, vorige eeuw). Het is een reuzeverschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie. - de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd. Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We zeggen het voort!"


  ERVARINGEN
 • Alexander de Maar Alexander de Maar

  Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

  Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


  ERVARINGEN
 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN