• top photo staal

STAAL

Slank, slanker, staal! Het klinkt misschien opmerkelijk, want staal is robuust en authentiek. Ideaal voor zowel moderne gebouwen als voor de renovatie van oudere panden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jonge monumenten en industrieel erfgoed. Het materiaal is zo in trek omdat het duurzaam is en een unieke uitstraling heeft. Maar er is dus meer. Voor een strak en nóg slanker uiterlijk kiest u voor staal. Sinds kort zijn deze kozijnen ook goed geïsoleerd door de thermisch onderbroken profielen. De mogelijkheden van staal zijn zonder overdrijving eindeloos. En met de voor zowel binnen als buiten bijpassende slanke stalen scharnieren en hendels maakt u het helemaal af. Voor binnen hebben we mooie stalen scharnierdeuren, schuifdeuren, taatsdeuren en vaste panelen. Wij werken daarvoor samen met het toonaangevende Steel-Up® design. Steel-Up design levert standaard maten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 • Een binnenplaats met mooie zwarte stalen raamkozijnen.
 • Dubbele taatsdeuren die zorgen voor een
 • Een tuinhuis met stalen deuren, wat

WELK SOORT MATERIAAL WILT U?

 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN
 • Genevieve Wehry Genevieve Wehry

  Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden! Bovendien heb ik sinds de nieuwe kozijnen en een nieuwe CV voor het eerst in jaren een echt warm huis.

  Genevieve Wehry, Smidswater Den Haag


  ERVARINGEN
 • Alexander de Maar Alexander de Maar

  Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

  Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


  ERVARINGEN
 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN